Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене. Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене. Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Асен Василев заговори в един глас с ГЕРБ и ДПС. Денков отчете само успехи. Преподавател погна ЮЗУ

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене. 

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Движение за права и свободи желае да кадрува във власттаАртисти желаят повече пари за култураКоя е Виктория Велчева
Поредният срив в връзките в ръководещото болшинство, този път поради уволнението на шефа на незабавната болница " Пирогов ", накара финансовият министър от ПП-ДБ Асен.

След като стана ясно, че двете партии ще блокират даже приемането на бюджета в символ на митинг против кадруването на здравния министър Христо Хинков, Василев сподели, че щом той няма поддръжка за политиката си, " верният ход е да си подаде оставката, а не да прави циркове и да блокира страната ".

Надежда Цекулова от Обществения съвет за създаване на Национална детска болница пък Хинков за това, че екипът му на процедура саботира плана.

Напрежението в опазването на здравето ескалира още предходната седмица и поради управлението на здравната каса, което беше насила от ръководещите да подаде оставка. Ако сте пропуснали какъв е залогът там, предлагам ви на Десислава Николова.
ГЕРБ дава на Движение за права и свободи порция от регулаторите
На фона на проблемите в опазването на здравето стана ясно, че Движение за права и свободи към този момент няма единствено да поддържа държавното управление с гласоподаване в Народното събрание без да взе участие във властта, а ще излъчва една трета от шефовете в регулаторите и службите. Това съобщи.

В момента Движение за права и свободи се намира на прага на исторически конгрес, на който би трябвало да се реши дали Делян Пеевски да оглави партията. Ако сте пропуснали гостуването на някогашният член на управлението на Движение за права и свободи Гюнер Тахир в Студио България на Свободна Европа,.

Макар приемането на закони да е блокирано от ГЕРБ Народното събрание въпреки всичко свърши няколко неща в сряда. Депутатите Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР